Toto Sportweddenschappen

Toto Sportweddenschappen is in Nederland op dit moment de enige legale aanbieder van sportweddenschappen. Bij deze bookmaker kun je kiezen uit vele sporten.

toto sportweddenschappen nederland

Toto: dé Nederlandse aanbieder

Wedden op sportwedstrijden is natuurlijk super leuk om te doen. Door een weddenschap te plaatsen zal u tijdens de wedstrijd echt op het puntje van uw stoel gaan zitten. Mensen die in Nederland willen inzetten op een bepaalde wedstrijd zullen al snel uitkomen bij de Toto. Dit is een van de bekendste bookmakers online onder de Nederlandse bedrijven op het gebied van sportwedstrijden. Wij zullen u in dit artikel wat meer laten zien over de Toto. Na het lezen van dit artikel weet u dan ook echt veel beter wat u kunt verwachten.

Toto Sportweddenschappen in het kort

Toto sportweddenschappen is het eerste officiële en legale sportwedkantoor in Nederland. Deelnemers van Toto moeten de exacte uitkomst van een sportwedstrijd voorspellen. Hierdoor is het kijken naar een wedstrijd spannender dan ooit. Zo kunt u bijvoorbeeld de score in een voetbal- of basketbalwedstrijd voorspellen. Of misschien kijkt u wel naar American Football. De manier waarop u Toto speelt is helemaal aan u. U kunt bijvoorbeeld de uitkomst van een wedstrijd of het winnende team voorspellen. Misschien denkt u dat de thuisclub een voordeel heeft tijdens het spel, in dit geval kunt u hier op wedden. Het is een site met een ontzettend groot aanbod aan mogelijke spellen.

Hoe kan u meedoen?

Het is echt makkelijk om Toto te spelen. U kunt bijvoorbeeld een formulier kopen in de winkel wanneer u toevallig in de stad aan het winkelen bent. Sommige winkels bieden ook Toto Easyplay aan. Of misschien speelt u  liever op de website of app. Geen probleem, want Toto biedt een uitstekende mobiele versie. Bij Toto kunt u individuele spellen en combinatiespellen voorspellen.

Eén spel is gelabeld met de letter ‘S’, wat ‘Single betting’ betekent. U kunt dit soort spellen voorspellen zonder een combinatie met een ander spel. Een andere interessante optie is ‘Double betting’, duidelijk herkenbaar aan de letter ‘D’. Het is waarschijnlijk al wel duidelijk dat u hiermee de uitkomst van verschillende sportweddenschappen kunt voorspellen.

homepage toto

Verschillende bonussen bij deze bookmaker

Zoals u wellicht al weet zijn er veel verschillende bookmakers op het internet te vinden. Door dit groot aantal bookmakers is het een stuk eenvoudiger om gratis bonusgeld te krijgen om mee te spelen. De bookmakers doen nu eenmaal hun best om u naar hun site te lokken. Bij Toto is dit ook het geval, zij hanteren dan ook verschillende soorten bonusacties. Zo is het soms mogelijk om uw inleg tot wel vier keer terug te winnen bij een gelijkspel. Ook komt het nog wel eens voor dat u een gratis weddenschap kunt plaatsen op een selectie van verschillende soorten sporten.

De welkomstbonus is de bonus van de bookmaker die u zeker zou moeten gebruiken, dit is namelijk de meest lucratieve van allemaal. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een bedrag storten, vervolgens krijgt u het automatisch op uw account. Lees altijd even de kleine lettertjes door, hier staat namelijk in welke voorwaarden er verbonden zitten aan een bepaald soort bonus. Zo komt het nog wel eens voor dat u uw bonus bijvoorbeeld een aantal keer rond moet spelen. Door alles even goed door te nemen weet u wat beter waar u aan moet denken.

Het plaatsen van een weddenschap

Voor elke wedstrijd geeft Toto aan welke voorspellingen u als speler kunt doen. U mag altijd in totaal 9 weddenschappen plaatsen. Gelukkig is het spelen in Toto niet erg duur. Voor een weddenschap kunt u al meedoen voor maar € 1. U kunt echter uw inzet verhogen tot een maximum van € 1000. Misschien is het voorspellen van sportwedstrijden wel een van uw grootste talenten. Dit is zeker een voordeel bij Toto, want u kunt heel veel prijzengeld winnen.

De hoeveelheid geld hangt af van uw voorspellingen en de voordelen die dit oplevert. Om de prijs te bepalen worden deze voordelen vermenigvuldigd met uw storting. Echter, niet al het prijzengeld zal worden toegevoegd aan uw bankrekening als gevolg van de gokbelasting. Dit betekent dat Lotto een belasting zal hanteren op een bepaald deel van het prijzengeld. Zo moet u bijvoorbeeld 29 procent belasting betalen over een geldbedrag hoger dan € 449,-. Dit is ook het geval als u meerdere prijzen wint. Zelfs als u 10 kleine prijzen wint, mag het bedrag niet hoger zijn dan € 449,-. Als dit het geval is, moet u belasting betalen. Uiteindelijk zal de gokbelasting worden overgedragen aan de overheid.

Talloze opties om uit te kiezen

Spelen bij Toto is erg leuk. Misschien voorspelt u de uitkomst van een spel precies goed. Tijdens het spel kunt u kiezen tussen verschillende spelopties. Klik op de ‘+’ knop om te zien wat u kunt kiezen. Selecteer bijvoorbeeld ‘Tip’ om te voorspellen wie de kampioen van de Nederlandse Eredivisie wordt. Door de vele gokmogelijkheden is Toto Sports gaming leuk voor iedereen. Zo kan u bijvoorbeeld een ‘winnaar’ voorspellen tijdens de eerste en/of tweede helft van het spel. Dit is de optie ‘Winnaar in de eerste helft’ of ‘Winnaar in de tweede helft’.

Dit betekent dat u kunt voorspellen of het thuisteam alleen de eerste helft zal winnen, of ook de laatste 45 minuten. Misschien bent u een positieve fan die denkt dat het team de hele wedstrijd zal winnen. Of misschien denkt u dat uw thuisclub de tweede helft zwaar zal gaan verliezen. Door de vele opties kunt u dit helemaal zelf bepalen!

toto 13

Het voorspellen van de uitslag

Een leuke optie van Toto is ‘Fulltime’. Het betekent dat u voorspelt of het thuisteam of het bezoekende team het spel wint. Misschien weet u het niet zo zeker, gelukkig kunt u ook kiezen voor een gelijkspel. U moet de uitkomst van de officiële speeltijd voorspellen, inclusief de blessuretijd. Dus tijdens het voetbal is uw voorspellingsronde na 90 minuten voorbij, zelfs als de wedstrijd met nog eens 30 minuten wordt verlengd. Interessant is ook de optie ‘Halftime/Fulltime’ omdat deze een voorspelling bevat van de score gedurende de rust. Misschien heeft u het gevoel dat de club die thuis speelt de wedstrijd zal winnen, ondanks het feit dat de score op dit moment 0-1 is. Probeer het zelf uit zouden wij zeggen.

Misschien heeft u al uw favoriete team gekozen. Een sportwedstrijd kan op drie manieren eindigen voor een team: winnen, verliezen of gelijkspel. Met de ‘Double Chance’ optie kunt u twee van de drie mogelijke uitkomsten kiezen. Dus kies of het thuisteam wint, het bezoekende team wint of het eindigt in een gelijkspel. U kunt het spel een beetje beïnvloeden door de ‘Handicap’-speloptie te gebruiken. In dit geval geeft u één team een klein voordeel. Zo wordt bijvoorbeeld een handicap van 1-0 toegevoegd aan de uitkomst van het officiële spel dat eindigt in 0-2. Door deze zogenaamde handicap is het eindresultaat 1-2.

Kies de sterspeler uit

Bijna elk sportteam heeft een sterspeler die de meeste doelpunten scoort. Hou hier rekening mee u u met Toto de uitkomst van een bepaalde wedstrijd voorspelt. De ‘First Goal’ optie geeft u de mogelijkheid om te voorspellen welk team of welke speler het eerste doelpunt zal scoren. Misschien heeft u wel vertrouwen in Ronaldo, Messi of een uitstekende speler van een ander sportteam. Toto geeft u ook de mogelijkheid om de exacte tijd van uw speler en het aantal doelpunten tijdens een wedstrijd te voorspellen. Om dit te doen moet u kiezen voor ‘Tijd van het eerste doelpunt’ en de ‘Aantal Doelen’ opties. Of misschien wil u voorspellen welk team het laatste doelpunt scoort. Dit is interessant, want dit doel kan het hele spel veranderen. U weet het natuurlijk nooit! Kies hiervoor de optie ‘Laatste doel’.

Toto Sportweddenschappen – Een nieuw spel: Toto-13

De Toto heeft ook een apart spel dat Toto-13 heet. Dit is echt een spannende optie, want u weet nooit wat het resultaat zal zijn. Toto selecteert 13 wedstrijden in totaal. U moet voorspellen welk team in elke wedstrijd gaat winnen. Dus in dit geval heeft u ook weer drie opties, dit zijn: de thuisploeg, de uitploeg of een gelijkspel. U wint de Jackpot als u alle 13 wedstrijden goed heeft voorspeld. Er zijn ook geldprijzen voor spelers die 11 of 12 wedstrijden succesvol hebben voorspeld. De hoogte van het prijzengeld is afhankelijk van het aantal Toto deelnemers. Gelukkig zijn de prijzen altijd erg hoog. De minimale jackpot is € 10.000 en zal zelfs stijgen als niemand de jackpot weet te behalen. Het prijzengeld wordt gedeeld wanneer er meerdere winnaars zijn.

Wij raden zeker aan om even een kijkje te nemen op de site. Dit om zelf te zien wat de beste mogelijkheden zijn. U zou zeker niet de eerste zijn die zijn of haar online wed carrière begint bij de Toto. Het is nu eenmaal een van de bekendste Nederlandse aanbieders van het moment. Door gebruik te maken van de vele bonussen en promoties kunt u op een eenvoudige en vooral voordelige manier kennis maken met het online wedden op alle mogelijke soorten sportwedstrijden.

Toto

7.9

Spellen

7.0/10

Betrouwbaarheid

7.9/10

Support

8.0/10

Website

8.5/10

Bonussen

7.9/10