Runnerz

Runnerz is een van de beste en meest bekende sites die men kan bezoeken in Nederland voor het gokken op paardenraces online.

runnerz wedden

Wat u moet weten over Runnerz

Het wedden op paarden is vandaag de dag populairder dan ook. Steeds meer mensen die al een weddenschap plaatsten op bijvoorbeeld voetbalwedstrijden proberen nu ook hun geluk bij de paardenraces. Een van de beste en meest bekende sites die men kan bezoeken voor het gokken op paardenraces is Runnerz. Deze Nederlandse site biedt talloze opties om uit te kiezen. Om het u net even wat makkelijker te maken zullen we vandaag wat meer laten zien over deze site. Er zijn vele bookmakers, maar Runnerz is volledig legaal in NL. Lees hier meer over paardenrennen!

Runnerz: prijzengeld van de bovenste plank

Wist u dat er op sinds de Romeinse tijd gewed wordt op paardenraces? De site van Runnerz is gespecialiseerd in het aanbieden van alle mogelijke soorten wedstrijden op het gebied van deze paardenraces. Dit maakt Runnerz dan ook zo bijzonder in verhouding tot de andere aanbieders die er te vinden zijn. Bij Runnerz kennen ze onder ander de regel dat er maar 25% van het prijzengeld achter wordt gehouden. Dit is veel minder dan bij de andere aanbieders, hierdoor heeft u als gokker meer kans op een mooi bedrag.

Het platform verdient alleen maar geld over het gedeelte van het geld wat wordt ingezet, u betaald geen andere kosten. Dit maakt het dan ook zo’n toegankelijk platform om te gebruiken.

runnerz homepage

Diverse banen om op te wedden

Zoals u wellicht al wel weet zijn er verschillende wedopties waar u uit kunt kiezen. Bij Runnerz zit dit wel goed, deze site heeft nu eenmaal talloze wedopties waar u voor kunt gaan. Ondanks het feit dat deze site speciaal bedoelt is voor de mensen die willen wedden op paardenraces is er meer dan genoeg vrijheid bij het maken van een keuze voor uw weddenschap. Zo kunt u er bijvoorbeeld om te wedden op verschillende banen.

U kunt hierdoor denken aan de lange of aan de korte banen. Daarnaast is het bij Runnerz mogelijk om uw kans te wagen bij een internationale race. De races zijn nu eenmaal niet beperkt tot Europa, ook in Amerika worden er verschillende races gehouden. Voor het wedden op andere sporten kun je in Nederland bij TOTO terecht.

Een groot aanbod bij Runnerz

Bij Runnerz kennen ze een zeer groot aanbod om uit te kiezen. Naast het wedden op verschillende soorten races en banen is het namelijk zo dat u meer opties kunt kiezen. Een van de mogelijkheden is om een geldbedrag op een bepaald paard te zetten, of om een weddenschap te maken over de top drie paarden die tijdens de race zullen eindigen. Daarnaast is het mogelijk om uw weddenschap te verlengen over meerdere races, wellicht denkt u bijvoorbeeld dat een paard drie keer achter elkaar zal winnen.

Dit grote aantal keuzemogelijkheden maakt het een stuk eenvoudiger om de weddenschap af te sluiten die past bij wat u doet en wilt. Kiest u bijvoorbeeld voor een weddenschap op het eerste paard? Of wilt u het wel eens anders aanpakken door te voorspellen welk paard op de derde plek binnen zal komen. Hieronder hebben we de verschillende soorten races op een rijtje gezet die u bij Runners kunt vinden.

Races

  • Maiden race

Dit is een race voor paarden die nog nooit een race hebben gewonnen. Zodra een paard een race wint, komt het paard niet meer in aanmerking voor de eerste races.

  • Claiming races

Het meest voorkomende soort races. De Claiming Races hebben vaak een wat lagere pot (prijzengeld dat wordt gegeven aan eigenaren van winnende paarden), de beste paarden doen hier dan ook niet aan mee. Een paard dat hier wordt ingeschreven wordt een eiser genoemd.

  • Stakes races

Een volbloed paardenrace in de VS of Canada die voldoet aan de criteria van het American Graded Stakes Committee van de Volbloed Owners and Breeders Association (TOBA). Dit zijn ook wel de groepsraces die wij in Europa kennen. De bekendste races zijn onder andere de Kentucky Derby, Preakness en Belmont Stakes.

  • Handicap races

Hier dragen de paarden verschillende gewichten die aan het paard zijn toegewezen. Een sterker paard zal een zwaarder gewicht dragen. Individuele gewichten voor een gehandicaptenrace worden door de gehandicapte toegewezen door de gehandicapte om het veld gelijk te maken en de wedstrijden eerlijk te houden, en ook dicht bij elkaar te houden. Het doel  bij de handicaprace is om te voorspellen welk paard de handicap kan overwinnen.

De kansen bij Runnerz zijn uitstekend

De site van Runnerz staat bekend om hun eerlijk en vooral hoge kansen. Dit komt u als gokker natuurlijk ten goede, het zorgt er immers voor dat u meer geld binnen kunt halen bij het wedden op een bepaalde wedstrijd. Het is belangrijk om te begrijpen wat de kansen bij het paardenrennen zijn en wat ze betekenen, u wilt nu eenmaal wel weten wat u doet.

Vrijwel altijd worden de kansen uitgedrukt in fracties – dus ook bij Runnerz. De inzetkansen worden weergegeven als bijvoorbeeld 2.1- dit betekent dat voor u bij een inzet van 1 euro 1 euro kunt winnen als u de juiste voorspelling hebt gemaakt. Niet alle kansen worden weergegeven met een .1 maar het komt vrijwel altijd op hetzelfde neer. Ziet u bij Runnerz dus een 4.2 kans staan dan krijgt u voor elke 4 euro die u inzet 2 euro winst bij een goede voorspelling.

welkomstbonus bij runnerz

Live wedstrijden

Een groot voordeel van Runnerz is dat u op een eenvoudige manier mee kunt kijken met de wedstrijden. Deze live wedstrijden zorgen ervoor dat u veel beter bij zal blijven bij wat er tijdens de race zal gebeuren. De paardenraces gaan zeer snel, het is dan ook lastig om te zien hoe goed uw paard het nu eigenlijk doet. Dit is dan ook de reden dat deze live optie zo prettig is. De eerste twee maanden kan u gratis wedden, na deze periode kunnen er kosten verbonden worden aan het plaatsen van een weddenschap. Mocht u heel veel willen wedden dan kan u een VIP account aanmaken, hiermee kan u kosteloze alle live wedstrijden en races volgen.

Iedereen kan meedoen

Een ander groot voordeel van Runnerz is dat iedereen mee kan doen met het wedden op de paardenraces. Het is totaal niet nodig om een specialist te zijn op het gebied van de races. Bij Runnerz wordt aan de mensen op een eenvoudige manier uitgelegd hoe alles werkt bij het wedden op de races. Zo kunt u onder andere informatie inzien over de voorgaande wedstrijden, tevens kunt u aan de ervaren gokkers vragen op welk paard zij zouden inzetten. Dit zorgt ervoor dat u een veel betere keuze kunt maken over uw paard. Tevens is het zo dat u op de site van Runnerz zelf de racecards in kunt zien. Op deze kaarten vindt u achtergrondinformatie die mogelijk van belang kan zijn bij het maken van een keuze. U kunt hier onder andere denken aan de jockeys, de paarden zelf en aan de trainers van de paarden.

Toegankelijke dienst

Runnerz staat bekend als een zeer toegankelijke dienst. Dit is onder andere terug te zien in de grote keuzemogelijkheden op het gebied van betaalmethodes. U kunt via Runnerz een storting maken via zowel iDeal als via Mastercard. iDeal is natuurlijk het makkelijkste, hierbij staat uw geld er gelijk op. Voor het storten betaalt u iets extra’s, stortingen onder de 100 euro kosten namelijk wat meer dan de grotere stortingen. De minimale storting die u kunt maken is 20 euro, houdt hier rekening mee.

Een prettige korting

Bookmakers moeten er natuurlijk alles aan doen om zoveel mogelijk mensen naar hun site te halen. Dit is ook het geval voor Runnerz, zij hanteren namelijk een flinke bonus voor de mensen die nieuw zijn op de site. Wanneer u een account aanmaakt en andere leden aanbrengt krijgt u gratis bonusgeld. Ieder lid wat u succesvol aanbrengt op de site levert u 10 euro op, dit is dus aanzienlijk veel geld. Bij het maken van uw eerste storting krijgt u ook nog eens 25 euro gratis.

Dankzij deze bonussen en promoties bent u in staat om op een eenvoudige manier over een flink kapitaal te beschikken voor bij het wedden.  Mocht u nu echt een grote klapper willen maken dan zou u eens een kijkje kunnen nemen bij de jackpot. In deze jackpot neemt u het op tegen andere spelers, het is nu eenmaal wel de bedoeling dat u degene bent die met de prijzenpot naar huis gaat. Raad niemand de uitkomst goed dan gaat het speelgeld weer terug in de pot. Op die manier wordt het steeds spannender, de pot groter zien worden is altijd leuk.

Runnerz is een uitstekende site om uw weddenschappen voor paardenraces op af te sluiten. De site heeft een prettige klantenservice, een groot aanbod en een toegankelijk platform voor het wedden. Door vandaag nog een kijkje te nemen op de site zelf kunt u ondervinden wat de voordelen zijn van Runnerz. Voor u het weet heeft u uw eigen eerste weddenschap afgesloten. Kiest u voor een bepaald paard? Of heeft u altijd al eens de top 3 willen voorspellen? Bij Runnerz is alles mogelijk!

 

Runnerz

7.9

Spellen

7.5/10

Betrouwbaarheid

7.6/10

Support

8.1/10

Website

8.3/10

Bonussen

7.8/10